Will not start! - Page 3 - Turbo Dodge Forums : Turbo Dodge Forum for Turbo Mopars, Shelbys, Dodge Daytona, Dodge SRT-4, Chrysler PT Cruiser, Omni and more!

Turbo Dodge Help Urgent help when something goes wrong with your Dodge and you can't figure out what the problem is. Troubleshooting help and the place to post when you're stuck with a broken car and have to get to work the next day.

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #31 of 36 Old 11-14-2012, 12:41 AM Thread Starter
Level 4 Supporter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Frozen north
 
My Ride: 87 SHELBY DAYTONA Z
Engine: 2.2 T2
Induct: Turbo
1/4: 0.000

Posts: 1,339
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Will not start!

ok so checked the harness ground and still no start.. so going onto to checking to see if i can get the injectors to click.. but which ones are the positive wires? my chilton manual is crap i have a few other manuals but there not telling me either?

do i just hook up the lead wire to the positive post and just start touching each blade in the connector to see which one will click?
lancerman23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 36 Old 11-14-2012, 12:42 AM Thread Starter
Level 4 Supporter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Frozen north
 
My Ride: 87 SHELBY DAYTONA Z
Engine: 2.2 T2
Induct: Turbo
1/4: 0.000

Posts: 1,339
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Will not start!

i think i found the answer.. lol
lancerman23 is offline  
post #33 of 36 Old 11-14-2012, 01:21 AM Thread Starter
Level 4 Supporter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Frozen north
 
My Ride: 87 SHELBY DAYTONA Z
Engine: 2.2 T2
Induct: Turbo
1/4: 0.000

Posts: 1,339
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Will not start!

ok what did i do wrong SID? hooked a lead wire straight from the battery positive terminal and touched the wire's on the injection harness and only two of them did something something.. the bottom two blades, they both made a massive spark!!

wtf?! im lost.. does this mean that since i touched the other blades and they did nothing.. the harness is bad? and i must have touched the ground wire/'s??

first picture is trying to show the color of the wires.. front & back third picture tells you what blades decided to spark at me when i touched them with the power lead wire..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2012-11-13_23-53-32_830.jpg
Views:	89
Size:	47.2 KB
ID:	52146   Click image for larger version

Name:	2012-11-13_23-53-45_618.jpg
Views:	87
Size:	42.4 KB
ID:	52147   Click image for larger version

Name:	2012-11-13_23-53-56_264.jpg
Views:	96
Size:	34.6 KB
ID:	52148  
lancerman23 is offline  
post #34 of 36 Old 11-14-2012, 02:28 PM
TD New Guy
 
Join Date: Mar 2009
Location: Wisconsin Dells
 
My Ride: 89 daytona shelby
1/4: 0.000

Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Will not start!

maybe this will help. probably more info than you need.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	87.jpg
Views:	78
Size:	103.2 KB
ID:	52154   Click image for larger version

Name:	87 001.jpg
Views:	84
Size:	93.0 KB
ID:	52155   Click image for larger version

Name:	87 002.jpg
Views:	80
Size:	92.5 KB
ID:	52156   Click image for larger version

Name:	87 003.jpg
Views:	83
Size:	71.7 KB
ID:	52157   Click image for larger version

Name:	87 004.jpg
Views:	81
Size:	92.0 KB
ID:	52158  

Click image for larger version

Name:	87 005.jpg
Views:	80
Size:	75.0 KB
ID:	52159   Click image for larger version

Name:	87 006.jpg
Views:	83
Size:	105.4 KB
ID:	52160   Click image for larger version

Name:	87 007.jpg
Views:	85
Size:	57.4 KB
ID:	52161  
danboturbo is offline  
post #35 of 36 Old 11-14-2012, 07:27 PM
NAJ
Just A Guy


 
NAJ's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: New Jersey
 
My Ride: 1990 Daytona Shelby
Engine: 2.2 L VNT
Induct: Turbo
1/4: 15.570

Posts: 21,929
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
     
Re: Will not start!

Power feed to all injectors is DG/BK.
Hopefully you did not spike the controller and cause more problems.
NAJ is offline  
post #36 of 36 Old 11-19-2012, 09:29 AM Thread Starter
Level 4 Supporter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Frozen north
 
My Ride: 87 SHELBY DAYTONA Z
Engine: 2.2 T2
Induct: Turbo
1/4: 0.000

Posts: 1,339
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Will not start!

Quote:
Originally Posted by NAJ View Post
Power feed to all injectors is DG/BK.
Hopefully you did not spike the controller and cause more problems.
I HAD the harness disconnected when i did that little test...

i IM'd you naj some more q's.. let me know when you get a sec thanks.
lancerman23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Turbo Dodge Forums : Turbo Dodge Forum for Turbo Mopars, Shelbys, Dodge Daytona, Dodge SRT-4, Chrysler PT Cruiser, Omni and more! forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Member names may only be composed of alpha-numeric characters. (A-Z and 0-9)

!!ATTENTION ADVERTISERS!! If you intend on advertising anything on this forum, whatsoever, you are required to first contact us here . Additionaly, we do NOT allow BUSINESS NAMES unless you are an Authorized Vendor. If you own a business, and want to do sales on this site via posting or private message, you will need to follow the rules. Shops, Stores, Distributors, Group Buys without being authorized will see your account terminated.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome