Turbo Dodge Forums banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
676 Posts
Discussion Starter #1
I am getting a ruff chattery takeoff when driving slow. Really notice it when on an upgrade. If I get the rpms up high, it is not noticed. Could it be a bad bobble strut causing this problem??

Vaughn
 

·
Premium Member
Joined
·
482 Posts
Could be clutch woes. I actually broke one of the hub springs in my clutch one time. :mad: Really crappy takeoff at normal RPMs.

As far as the bobble strut, they wear out pretty good and the car loses that nice smooth takeoff. I've heard people having excellent luck using adjustable solid bobble struts, but I've never tried one personally.
 

·
Registered
Joined
·
676 Posts
Discussion Starter #6
turbovanman said:
Motor mounts, oil soaked clutch disc!
Motor mounts are good and tranny was just put back in with no leaks.
Also Replaced all the seals on the motor. I hope its that bobble strut.
 

·
Registered
Joined
·
1,791 Posts
Check to make sure all the bolts that hold the trans to the engine are tight. Mine did the same thing and 2 bolts were loose allowing the input shaft of the trans to push the disc out of aligment and cause a chatter and not work so great. check the bolts, could be the problemo.
 

·
Registered
Joined
·
676 Posts
Discussion Starter #10
I checked the flywheel, and it was okay...
I am getting a chattery sound and feel...
It was doing this with the tranny that was replaced also.
Could my bobble strut be causing this problem??

Vaughn
 
1 - 10 of 10 Posts
Top